Andres Sarda Designer van het jaar op het Salon International de la Lingerie

Andres Sarda Designer van het jaar op het Salon International de la Lingerie

Luxelingerie- en badmodemerk Andres Sarda, met Nuria Sarda (de dochter van de oprichter) als Creatief Directeur, werd gekroond tot Designer van het jaar 2014 op het Salon International de la Lingerie in Parijs. In 2005 was Andres Sarda het eerste Spaanse bedrijf dat deze prestigieuze prijs in ontvangst mocht nemen. Dit jaar krijgt Andres Sarda de prijs omdat “de glamour en de originaliteit van de collecties de lingeriesector in de schijnwerpers zetten”.

Deze prijs is een erkenning voor de belangrijkste kenmerken van de Andres Sarda-stijl: de vernieuwing, de finesse en het voortdurend introduceren van nieuwe materialen. Andres Sarda durft ook creatieve risico’s te nemen en verrassend uit de hoek te komen, zonder zijn traditionele werkwijze en professionele knowhow te verloochenen.

Sinds 1962 ontwerpt Andres Sarda gesofisticeerde collecties voor de meest veeleisende vrouwen die hun zinnen zetten op exclusiviteit, kwaliteit en comfort. De glamoureuze ontwerpen en de originele snit zijn geïnspireerd op de meest modebewuste en sensuele vrouwen.

Mede door zijn internationale bekendheid ontving het bedrijf een van de belangrijkste prijzen in de lingeriewereld. Hij werd uitgereikt op 25 en 27 januari 2014 in de Capitale de la Création.

Andres Sarda is met zijn excellente en sensuele designs nog maar eens dé referentie in de lingerie- en badmodewereld.